tim van dasselaar, financieel planner, beleggen,  erven, schenken, hypotheek

Het vak van Financiele Planning

Foto's op de website

Ik wilde graag foto's op de website, die persoonlijk van waarde zijn voor mij. De meeste foto's heb ik zelf gemaakt. Ik word blij als ik foto's zie van plekken waar zelf ben geweest. Dat is mijn geluksmoment. Dat is als ik ze maak én als ik ze bekijk.

Introductiefilmpje

Mijn naam is Tim van Dasselaar MBA FFP MFP . Sinds 1988 werk ik in de financiële bedrijfstak. Eerst ruim 10 jaar voor de ING Groep en vanaf 1998 zelfstandig. Vanaf het allereerste begin ligt mijn grote belangstelling in de zuivere financiële dienstverlening. Dus vermogen, pensioen en financiële planning.

Ik heb ontdekt, dat zuivere financiële planning mensen echt verder kan helpen. Levens kunnen veranderen, levenskeuzen worden beter gemaakt, mensen worden gelukkiger, mensen komen dichter bij zichzelf. Dit is financiële planning die er werkelijk toe doet.

Zo behaalde ik in 1994 mijn NIMBAS MBA. Qua vakdiploma's heb ik behaald:
- Branche Leven (actuarieel rekenen, fiscaal, levensverzekeringstechniek en pensioen)
- Erkend hypotheek adviseur
- Pensioenpraktijk
- DSI Beleggingsadviseur
- FFP, Federatie Financiële Planning 
- Wft Pensioen 
- MFP, Master opleiding Financial Planning (Erasmus Universiteit) 

Bijscholing voor:
- Estate planning vanaf 2010: Erf-, Schenk- en inkomstenbelasting 
- DGA pensioen in eigen beheer 
- Bedrijfsoverdracht 
- Register Pensioen adviseur (RPA) 

Het mooie van deze manier van werken is, dat juist de kracht zit in de integrale benadering. Je kunt niet meer zomaar een pensioenoplossing kiezen als klant. De keuze vloeit altijd voor uit het samenspel van alle factoren die het leven in financiële zin bepalen.

Mijn aanpak is erop gericht te begrijpen welke factoren dit in uw leven zijn.

Hoera een goed pensioen!
In mei 2012 is dit pensioenboek uitgekomen. Dit boek hebben Wink Sabée en ik samen geschreven. Met als doel pensioenkennis dichter bij de mensen te brengen. Het is daarom fris geschreven en in duidelijke taal uitgelegd hoe het met uw pensioen gaat en wat dit pensioen voor u gaat betekenen. Zie www.hoeraeengoedpensioen.nl. 

Met het voorwoord van Arnoud Boot, hoogleraar aan de universiteit van Amsterdam en positieve recensies van onder andere het Financiële Dagblad en de Volkskrant zijn Wink en ik trots op het resultaat. Eindelijk krijgt u op een luchtige manier toegang tot alle pensioeninformatie die u nodig hebt.

Columns

Sinds 2008 schrijf ik financiële columns. U kunt deze nalezen op mijn weblog. De columns worden eerst geplaatst in geschreven media, zoals kranten en vakbladen. Met deze columns prikkel ik lezers over financiële zaken.

In het verenigingsblad FFP Magazine van oktober 2015 heb ik een artikel geschreven over levensgeluk en financiele planning.
mail mij dit artikel 

Register pensioenadviseur
U kunt onder www.rpa.nl mijn registratie terugvinden van Register Pensioen Adviseur. Om in dit register te worden ingeschreven en te blijven dien je per twee jaar een examen te doen om je kennis aan te tonen.


 Federatie Financiële Planning
Op de website www.ffp.nl en kunt u mijn registratie van gecertificeerd financieel planner terugvinden.

 FinAlert (www.FinAlert.nl)

Samen met verschillende professionals in de financiele sector hebben wij een initiatief ontwikkeld waarbij wij  in onderlinge samenhang uw positie bekijken. Op deze site vindt u hier meer over.

Wat doen wij?
  • Financiele planning en Pensioen
  • Planning voor DGA's en ondernemers
    Vermogen opbouwen
  • Familierecht: huwelijksgoederen recht, schenken en erven
  • Wonen en financieren
  • Beleggen
Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u interessante financiele weetjes ontvangen, vul dan dit formulier in

Aanmelden
Contact

Harderwijkweg 4
2804 PM Gouda
Nederland

0182-531517
info@timvandasselaar.nl