tim van dasselaar, financieel planner, beleggen,  erven, schenken, hypotheek

Een eigen persoonlijke route

Introductie Tim van Dasselaar (filmpje)

Een financieel plan kan alleen inhoud hebben, als het de levenswensen volgt van een klant.
Daarom begint het contact altijd met een ontdekkingsreis naar uw echte wensen.

Startpunt
De start van de financiële planning is de ontdekkingsreis naar uw wensen.

De aanleiding om contact te zoeken
De eerste kennismaking komt vaak voort uit een acute financiële vraag. Er gebeurt ineens iets in uw leven, wat financiële gevolgen heeft. De vragen die bij u opkomen zijn voor u lastig te beantwoorden. Vaak blijkt dan, dat deze gebeurtenis de druppel is om nu echt eens diep in uw financiële wel en wee te duiken. 

Na de kennismaking
Soms is het mogelijk om een enkele vraag te beantwoorden. Dat doen we natuurlijk als het mogelijk is. Ook blijkt vaak, dat die ene vraag raakvlakken heeft met verschillende kanten van uw (financiële) bestaan. Die kunnen wij beantwoorden in relatie met alle raakvlakken. 

Waar staat u nu?
Als blijkt, dat de financële vragen op verschillende manieren invloed hebben op uw leven, zullen wij in overleg met u kiezen voor de integrale aanpak. Dat betekent dat wij uw hele financiële positie in beeld brengen. Uw inkomen nu en later, uw vermogen, uw woonsituatie, uw fiscale situatie, uw persoonlijke familiesituatie. Alles brengen wij samen in één verslag. Deze startpositie hebben wij samen nodig om uw acute vraag te kunnen beantwoorden. Vaak blijkt dan, dat er nog veel meer onduidelijkheden zijn. Dat er financiële consequenties zijn waar u nog nooit aan had gedacht. Ook zal blijken, dat u op verschillende manieren geld kwijt bent aan financiële producten die niet doen waar u ze ooit voor had gekozen. De eerste presentatie van dit verslag is over het algemeen een enorme eye-opener.

Waar wilt u naar toe?
"Leven en Financiën Uniek Verbonden" begint hier. Uw financiële positie heeft heel sterk te maken met wie u bent of hoe u in het leven staat. Lang niet altijd komt uw financiële positie overeen met het leven waar u gelukkig van wordt. Die unieke verbondenheid gaan we ontdekken. De verbondenheid blijft, ook als uw leven verandert.

Wat doen wij?
  • Financiele planning en Pensioen
  • Planning voor DGA's en ondernemers
    Vermogen opbouwen
  • Familierecht: huwelijksgoederen recht, schenken en erven
  • Wonen en financieren
  • Beleggen
Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u interessante financiele weetjes ontvangen, vul dan dit formulier in

Aanmelden
Contact

Harderwijkweg 4
2804 PM Gouda
Nederland

0182-531517
info@timvandasselaar.nl
www.TimvanDasselaar.nl