Komen en gaan

We hebben het leven zo ingewikkeld gemaakt, dat je niet zomaar kunt komen en gaan.

Aegon spreekt van de ‘financiële kraamlijst’. Die ‘to do lijst’ is bij 0 tot 3 maanden zwangerschap al 7 punten lang! Je gelooft het niet, maar de baby is amper 1000 cellen groot. En Aegon geeft als eerste actiepunt: “Je ouderschapsverlof regelen”. Het tweede punt is: “Bereken je kinderbijslag”.
Ik sla punt 3 even over. Het vierde punt is: “Kinderopvang regelen”. De rest van de punten mag u zelf lezen. Als u tenminste nog zin hierin hebt.
De oude volkswijsheid “bezint eer ge begint”  dringt zich wel erg aan mij op. Tjee, wat ben ik blij dat ik die financiële kraamlist niet eerder heb gezien. Al mijn lust zou zijn verdwenen. U weet wel, welke lust ik bedoel……..
Maar goed, het leven is dan nog amper begonnen.
Het gaan is eigenlijk net zo lastig. Met het sluiten van de ogen is het nog lang niet gedaan. Verreweg de meeste mensen gaan niet zo arm, als ze zijn gekomen. En u laat ook mensen na, waarmee u samen het leven hebt gedeeld. De ‘to do lijst’ voor het gaan heeft daarom nog veel meer dan 7 actiepunten. Het klinkt misschien wel een beetje gek, maar ook in het gaan, kun je veel positieve energie kwijt. Als was het maar, dat je dicht bij de mensen blijft, die zoveel voor je hebben betekend.
En dan die financiën. Ook bij het gaan kun je maar beter die rafelige eindjes goed afhechten.

Wat doen wij?
  • Financiele planning en Pensioen
  • Planning voor DGA's en ondernemers
    Vermogen opbouwen
  • Familierecht: huwelijksgoederen recht, schenken en erven
  • Wonen en financieren
  • Beleggen
Aanmelden voor nieuwsbrief

Wilt u interessante financiele weetjes ontvangen, vul dan dit formulier in

Aanmelden
Contact

Harderwijkweg 4
2804 PM Gouda
Nederland

0182-531517
info@timvandasselaar.nl
www.TimvanDasselaar.nl

TIm van Dasselaar, financiele planning, erven, schenken, beleggen